Het door u bestelde artikel zal binnen 1 á 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling worden toegestuurd (mits voorradig). Bij sommige artikelen kan de levertijd 5 á 7 werkdagen duren. Indien een artikel niet (meer) voorradig is krijg u hierover zo snel mogelijk bericht.

Verzendkosten:
De verzendkosten binnen Nederland bedragen voor pakketten € 4,95 tot 20,5 kilo, voor Belgie bedragen de verzendkosten voor pakketten € 5,95 tot 20,5 kilo. Binnen Nederland en Belgie geldt ook dat bestellingen met een netto orderbedrag (excl. verzendkosten) boven de € 50,00 gratis worden verzonden. Voor pakketten buiten Nederland en Belgie (binnen Europa) gelden verzendkosten vanaf € 13,95 (afhankelijk van het gewicht worden de verzendkosten berekend). 

Wij verzenden of via
PostNL of met DHL pakkettenservice. Het duurt ongeveer 1 á 2 werkdagen (indien op voorraad) voordat u uw bestelling binnen heeft na verzending. Mocht er onverhoopt vertraging zijn door toedoen van Post.nl of DHL zijn wij daar niet verantwoordelijk voor. Mocht er schade ontstaan of kwijtraken van uw bestelling door toedoen van PostNL of DHL zijn wij daar ook niet verantwoordelijk voor.

Land

Envelop

Klein

Middel

Groot

Nederland

€ 4,95

€ 5,95

€ 9.95

€ 21,95

België

€ 5,75

€ 6,95

€ 12,95

€ 24,75

Hoe groot is het pakket?
Envelop: < 38 x 26 x 3,2 cm
Klein: < 120 x 60 x 50 cm (maximaal 20 kg)
Middel: tussen 120 x 60 x 50 cm en 180 x 100 x 50 cm (maximaal 31,5 kg)
Groot: tussen 180 x 100 x 50 cm en 240 x 100 x 200 cm (maximaal 50 kg)


U bent niet thuis

Wat gebeurt er met uw bestelling als U niet thuis bent? DHL en PostNL zullen in eerste instantie altijd bij de buren proberen het pakketje aan te bieden (tenzij uitdrukkelijk aangegeven dit niet te doen). U krijgt dan een briefje in de brievenbus met de melding hiervan. Mochten de buren onverhoopt ook niet thuis zijn dan komt de pakketbezorger de volgende dag nogmaal bij U langs om het pakket aan te bieden. Eventueel kunt U ook online een nieuwe afleverdatum of -adres opgeven. Dit kan ook via de link in de email met de Track en Trace code,

Brievenbuspost
Als het pakketje door de brievenbus kan, gelden er andere verzendkosten.
De verzendkosten voor dergelijke pakketjes worden u zo snel mogelijk bekend gemaakt. Mocht u dan al betaald hebben, dan wordt het teveel aan verzendkosten betaalde bedrag op uw rekening teruggestort.

Zelf afhalen en contant betalen
U kunt er voor kiezen om de bestelling zelf op te halen in onze winkel in Almere Buiten. U betaalt uiteraard geen verzendkosten. Omdat wij met externe leverancier werken kunt u uw bestelling pas na 3 dagen ophalen. U krijgt van ons een email wanneer u uw bestelling kan ophalen.

Bezorgen/ophalen ballondecoratie
Wij sturen ballonnendecoratie (heliumballonnen, ballonnenboeket en dergelijk) NIET met de post op. U kunt die zelf bij ons in de winkel komen ophalen of door ons laten bezorgen.