Doorgaan naar artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvangt 10% korting op je bestelling.

Volgens het Europees recht heeft u 14 dagen recht op het herroepingsrecht. De dagen worden geteld vanaf de dag dat u, of een aangewezen derde, het item fysiek in het bezit krijgt. 
Wij hopen uiteraard dat je tevreden bent met je aankoop bij 4Xcellent Parties, maar wil je echter toch een artikel retourneren, dan kan dat. Wij vragen je het volgende stappenplan aan te houden, zo kunnen we jouw retour zo soepel mogelijk afhandelen. Je kan kiezen voor een terugstorting van het geld, of een kortingscode voor een volgende bestelling of een vervangproduct.

Stap 1 : stuur ons binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling een
              e-mail naar info@4Xcellentparties.nl.

Stap 2: Vermeld daarbij uw naam, factuurnummer en waarom u uw bestelling
             retourneert.

Stap 3: Zorg ervoor dat je artikel geretourneerd kan worden. Enkel artikelen die
            aan onze retourvoorwaarden voldoen kunnen terug gestuurd worden.

Onze retourvoorwaarden zijn:
- De goederen mogen niet beschadigd zijn en moeten in de originele verpakking
  terug gestuurd worden

- Ballonnen mogen niet opgeblazen geweest zijn en in ongeopende originele
  verpakking zitten.

- Wij ruilen geen heliumtanks

Stap 4 : Artikelen moeten binnen de 14 dagen terug in ons bezit zijn. (Latex ballonnen binnen de 7 dagen) Het product mag niet gebruikt of op een andere manier beschadigd zijn. De kosten voor retourzendingen komen voor jouw rekening, tenzij artikel door ons foutief of beschadigd is aangeleverd. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor zoekgeraakte pakketten.

Kosten van retourneren & terugboeking aankoopbedrag 

Als u de overeenkomst binnen 14 dagen herroept en het pakket binnen 14 dagen weer in ons bezit is, ontvangt u het aankoopbedrag van het betreffende product retour binnen 14 werkdagen. Kosten voor deze retourzending vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant. Welke wijze van levering u ook kiest, u draagt de verantwoordelijk dat het pakket weer in ons bezit komt. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Bij een eventueel zoek raken van het pakket, kunt u contact opnemen met de betreffende bezorgdienst. Het aankoopbedrag wordt in dat geval niet door ons gerestitueerd. U kunt in dat geval een claim indienen bij de bezorgdienst. 

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval worden voor deze terugbetaling geen kosten in rekening gebracht. Retouren worden binnen 5 werkdagen verwerkt. Dit kunt u terug zien op uw betalingsbron. Let op: in geval van credit card betaling is een retour boeking voor u vaak pas zichtbaar op uw credit card overzicht aan het einde van de maand/termijn. 

Ruilen 
Indien u een vervangend product wenst, dient u een nieuwe bestelling te plaatsen.

Waardevermindering 
Indien schade is ontstaan aan het product, en aantoonbaar is dat er meer met het product is gebeurd dan verwacht mag worden om te beoordelen of u het wilt houden, komen de kosten van deze schade voor uw rekening. De verpakking mag zijn opengemaakt. Het product mag echter geen vlekken, (rook-)geuren of andere schade bevatten. Indien er slijtage of schade is opgetreden, dan is 4Xcellent Parties gerechtigd die schade te verrekenen met het terug te storten bedrag.

Termijn: 14 dagen bedenktijd 
Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Het product zal slechts in die mate worden uitgepakt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of het product wordt behouden.

Pakket vertraagd of zoek 
Indien een pakket niet geleverd is, wordt een onderzoek ingesteld. Dit kan 2 weken duren. Afhankelijk van het onderzoek wordt besloten of de verantwoordelijkheid ligt bij de bezorgdienst of bij 4Xcellent Parties. In het eerste geval kunt u het pakket claimen bij de bezorgdienst. In dat laatste zal 4Xcellent Parties met de oplossing komen. Het is dus niet automatisch zo dat 4Xcellent Parties het pakket vergoed of het product opnieuw zal verzenden. Indien is getekend voor een pakket is aan de wettelijke voorwaarde voldaan een pakket te leveren en kunt u uw claim indienen bij de betreffende bezorgdienst. Indien een pakket met track&trace geleverd is en het pakket is zoekgeraakt, kunt u een schadeclaim indienen bij de bezorgdienst. 4Xcellent Parties  zal u bijstaan door levering van alle informatie die u nodig heeft.

Het retourneren van artikelen dienen te verlopen via het volgende adres: 

4Xcellent Parties
Meerpaalweg 1a
1332 BB Almere

Nieuwsbrief

Meld je aan voor het laatste nieuws, aanbiedingen en stijlen.

Verzendkosten

Voor slechts €5,95

Verzending

Gratis verzending boven € 50,--

Uw bestelling

Vóór 14:00 besteld is vandaag verstuurd (indien op voorraad)

Email ons

info@4xcellentparties.nl